Алиасим: Кирьос игра феноменално, но за съжаление, се контузи

от в 07:42 на 04.07.2021
Диана Андреева

Феликс-Оже Алиасим намери място във втората седмица на Уимбълдън 2021 след като неговият опонент Ник Кирьос се оттегли поради контузия. Мачът беше на много високо ниво и изцяло оправда очакванията на анализаторите, но за съжаление приключи по възможно най-неприятния начин за австралиеца. След успеха Алиасим коментира ситуацията и сподели очакванията си за следващия кръг:

"Съжалявам за това, което те случи с Ник. Играеше феноменален тенис през първия сет. Чувството да играеш пред пълни трибуни е незаменимо. Както аз, така и той, обичаме да играем в Лондон, затова се радвам, че поне от частие успяхме да зарадваме феновете. Жалко е, че срещата завърши с отказване и се надявам, че той ще е напълно въстановен за Тура в САЩ.

Ще дам всичко от себе си в мача срещу Зверев. Но трябва да бъда увереп, това ще бъде ключовото. Саша е тежък противник, затова не мога да кажа как ще се развие двубоят, времето само ще покаже. Нямам търпение отново да се завърна на корта. Атмосферата е страхотна.", завърши изявлението си Алиасим.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Алиасим: Кирьос игра феноменално, но за съжаление, се контузи Диана Андреева
Теми:  
Ник Кирьос | уимбълдън | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook