Алиасим с успех над Симон

от в 20:17 на 13.06.2019
В
Младият Феликс Оже-Алиасим днес постигна рутинен успех над опитен съперник като Жил Симон. Канадецът спечели след крайното 7:5 6:4 и ще се изправи срещу опасния Дъстин Браун, отстранил водача в схемата Александър Зверев по-рано днес.

Алиасим започна двубоя по-уверен, като младокът умело контролираше разиграванията с мощния си стил и същевременно грешките в играта му бяха рядко срещано явление. Така се стигна до ранен пробив и преднина от 3:1 в полза на Феликс, който обаче скоро допусна нулев пробив за 4:4.

Опитният французин дори се добра до гейм от спечелването на откриващия сет, но тогава импулсът в играта му се загуби и последва нова смяна на статуквото, тъй като Алиасим успя да пробие и да спечели три поредни гейма, а с това - и да завоюва първата част.

https://twitter.com/doublefault28/status/1139209326273474560?s=20

Във втория сет канадецът продължи да подлага противника си под натиск, фиксирайки нов ранен пробив и повеждайки, подобно на първия сет, с 3:1 гейма. Изравняване за 4:4 обаче отново беше факт, а Алиасим реализира нов брейк, който скоро бе и затвърден, като по този начин канадецът завърши двусетовата победа в своя полза.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алиасим с успех над Симон В

Коментари





Следвайте ни в Facebook