Алиасим за мача си с Герасимов: Тенисът е жесток спорт

от в 13:45 на 22.10.2020
Диана Андреева

Вчера Феликс-Оже Алиасим показа доста слаба игра, но въпреки всичко успя да се справи със съпротивата на Егор Герасимов в Кьолн. Ето какво каза младия канадец за срещата:

"Днешният мач е поредното доказателство за жестокостта на тениса - Герасимов имаше шансове да спечели, сервираше за мача във втория сет, но загуби. Все пак мисля, че показа отлична игра.

Относно моето представяне - знаех, че трябва само да се задържа в мача, да не загубвам самообладание и да пробвам нови неща. Имах нужда да се адаптирам. Като цяло, бях много изнервен, когато сервирах, особено когато имах три мач бола и ги пропилях, но се случват подобни неща, трябваше само да не се предавам.

Радвам се, че се преборих и взех последния гейм. Не очаквах такива грешки от себе си, защото се представях добре през целия мач и изведнъж в решаващите моменти започнах да допускам двойни грешки, а Герасимов отново показа невероятно ниво, но въпреки всичко се справих.

Мога да се гордея със себе си, с борбеността и желанието си за победа. Завръщането в мачовете винаги е трудно, но аз го направих. Сега съм по-уверен!“, - завърши Алиасим.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алиасим за мача си с Герасимов: Тенисът е жесток спорт Диана Андреева
Теми:  
егор герасимов | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook