Алкарас: Да играя с Надал е сбъдната мечта; той ще е лидерът в нашата двойка

от в 06:22 на 18.06.2024
Елеонора Александрова

Карлос Алкарас имаше трудно начало на клей сезона, тъй като трябваше да пропусне надпреварите в Монте Карло, Барселона и Рим, ала краят му бе мечтан, след като спечели дебютния си трофей на Ролан Гарос.

Младият испанец ще е в ролята на един от големите фаворити и в сезона на трева. Световният номер 2 ще защитаваща тази седмица титлата си в Куинс и Уимбълдън, като точно ден преди първия си мач в Лондон, Карлитос говори за голямата новини около Олимпиадата в Париж, където стана ясно, че ще играе на двойки със своя идол Рафаел Надал, който е със 17 години по-възрастен от него:

"Нямах възможността да играя достатъчно на двойки, както ми се искаше. Това е нещо, което ми харесва - да играеш толкова много на мрежата, с партньор, който ти е и приятел. Това е нещо, което ме кара да се вълнувам. Много съм щастлив, че мога да играя с моя идол, Рафа, това е чудесна възможност за мен да се насладя на този момент. Никога не съм си представял, че ще мога да играя с Надал на Олимпийските игри. Като 

Той знае как се печели на Ролан Гарос по-добре от всеки и вече има златен медал при двойките. Мисля, че той ще е лидерът в нашата двойка, а аз ще се опитам да попивам максимално бързо. Да го имам до мен, играейки на двойки и тренирайки с него, наистина е като сбъдната мечта. Става дума за първите ми Игри и това ще е ново нещо за мен. Би било мечта да взема медал с него." - допълни Алкарас.

Източник: Punto De Break


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Алкарас: Да играя с Надал е сбъдната мечта; той ще е лидерът в нашата двойка Елеонора Александрова
Теми:  
atp | интервюта | карлос алкарас | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook