Алкарас е категоричен: Искам да бъда един от най-великите играчи за всички времена

от в 19:51 на 05.05.2023
Мирела Николова

Карлос Алкарас вече даде сериозна заявка за място в историята, след като през миналата година се превърна в най-младия тенисист, достигал до върха на световната ранглиста, а играта, която демонстрира през последните няколко седмици, ни кара още по-силно да вярваме, че именно испанецът ще бъде голямото лице на тениса през следващите десетилетия. Карлитос далеч не крие своите амбиции за бъдещето и вчера, ден преди да навърши 20 години, заяви ясно своята цел:

"Моята мечта е да бъда един от най-великите тенисисти за всички времена. Наясно съм, че това е нещо голямо, може би дори твърде голямо, но в този свят трябва да мислите мащабно и да не си поставяте лимите. Искам да бъда част от най-добрите играчи в историята и ще направя всичко необходимо, за да го постигна.

Не мисля, че с годините мотивацията ми за победи ще се понижи. Винаги съм бил амбициозен, не искам да губя дори на най-обикновени игри в ежедневието. Не ме е страх, че тенисът ще ми омръзне. В момента живея ден за ден и обичам да играя тенис, обичам да печеля и това никога няма да се промени", категоричен е миналогодишният шампион на US Open.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алкарас е категоричен: Искам да бъда един от най-великите играчи за всички времена Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | карлос алкарас | любопитно | мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook