Алкарас преди финала с Джокович: Всички в Испания искат от мен златото и ще им го донеса

от в 17:28 на 03.08.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас спечели последните две напредвари от Шлема и определено в момента извира от самочувствие. Световният номер три не крие, че се е прицелил към олимпийски триумф и изглежда готов да победи отново Новак Джокович във голям финал, съдейки по неговите предварителни нагласи за срещата, която ще определи новия олимпийски тенис шампион:

"Изиграх изключително силен полуфинален двубой. Изпитвам много положителни чувства с представянето си на турнира до този момент и нямам търпение да изляза на корта за своя първи олимпийски финал. Умората се беше натрупала от повечето мачове през последните дни, но вчера имах много повече време да се възстановя и да направя нещата по правилния начин, след като програмата не ме притискаше с двойков мач.

Ще се опитам да направя нещата, които правя досега от началото на състезанието. Нито повече, нито по-малко. Това е много важен момент в живота ми и определено предстои мач с огромно значение, както за мен, така и за моите сънародници. Ще се опитам обаче да приема финала като поредната среща и да му се насладя. Пристигнал съм тук за златния медал и за нищо друго. Знам, че всички хора в Испания очакват от мен да си тръгна със златния медал и възнамерявам да им го дам. Предстои страхотно шоу" - сподели Алкарас пред Алекс Кореча в последното си интервю.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Алкарас преди финала с Джокович: Всички в Испания искат от мен златото и ще им го донеса Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | карлос алкарас | париж 2024

Коментари





Следвайте ни в Facebook