Алкарас преди старта на Laver Cup: Григор Димитров е мечтаният ми двойков партньор

от в 15:26 на 19.09.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас ще дебютира в състава на Европа за Laver Cup. Карлитос загря за участието си в Берлин, играейки на друга отборна надпревара и беше основната движеще сила за Испания по пътя към класирането за финалите на Купа "Дейвис".

4-кратният "мейджър" шампион даде кратко интервю в германската столица пред "Marca", разкривайки как съжалява, че няма да могат отново да обединят сили на двойковия корт с Рафаел Надал, след като Матадора заяви, че вижда по-добри опции за европейския тим от себе си и се отказа от турнира.

Изглежда обаче Карлитос е доволен от това, че Рафа ще бъде заменен точно от Григор Димитров. Сребърният медалист от Париж беше запитан кой е неговият мечтан двойков партньор измежду съотборниците му (Стефанос Циципас, Александър Зверев, Даниил Медведев, Григор Димитров и Каспър Рууд) и той се спря именно на нашия топ тенисист.

"Избирам Григор. Той е много добър на мрежата и има отлични рефлекси. С него имаме добра връзка и бих искал да играем заедно" - признава световният номер 3.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Алкарас преди старта на Laver Cup: Григор Димитров е мечтаният ми двойков партньор Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | григор димитров | интервюта | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook