Алкарас за отношенията си със Синер: Всъщност с Яник далеч не сме близки приятели

от в 08:44 на 04.10.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас тушира всеобщото мнение, че той и Яник Синер са чак толкова добри приятели. Двамата топ играчи в миналото са споделяли, че имат комуникация и извън корта, а след финала в Пекин излетяха заедно в посока Шанхай. Това съвсем естествено провокира журналистите да запитат Алкарас колко точно са близки със световния номер едно, а испанецът призна как историите за тяхното приятелство са силно преувеличени.

"Обикновено по време на турнирите сме непрестанно заедно с хората от щабовете си и няма как да си кажем нещо повече. Разбира се, винаги се поздравяваме и разменяме по няколко думи, но всеки е сам за себе си в подобна състезателка обстановка.

Когато не сме на Тура, то понякога си говорим за нещата от живота и най-вече за тези извън тениса, но това далеч не се случва твърде често. Всичко това означава, че имаме чудесна връзка помежду си, но с Яник всъщност далеч не сме близки приятели. Мисля, че взимното ни уважение един към друг е в основата на добрите ни взамоотношения" - коментира Алкарас по време на своята първа пресконференция в Шанхай.

Източник: Sky Sports

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Алкарас за отношенията си със Синер: Всъщност с Яник далеч не сме близки приятели Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | карлос алкарас | любопитно | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook