Американски тинейджър се справи с Иснър и ще спори с Нори за трофея в Лос Кабос

от в 10:38 на 24.07.2021
Диана Андреева

Брандън Накашима се намира в най-успешната седмица от своята кариера до момента. Американецът надви редица големи имена в спорта, за да успее да си осигури място в заключителния етап на ATP 250 турнира в Лос Кабос. За първи път Накашима ще спори за трофей на това ниво, а за да се класира към финала, той се справи с бивш представител на топ 10, в лицето на Джон Иснър - 7:5 6:4.

Тинейджърът изцяло надигра своя противник в днешния им двубой. Той бе по-добър във всеки един аспект от играта, а това му позволяваше да атакува постоянно и съответно да печели разиграванията, без да му се налага да навлива в продължителни размени. Седмицата за Накашима със сигурност бе много успешна, но ако иска да стане шампион и да вдигне първи трофей в кариерата си, той ще трябва да се справи с Камерън Нори.

Нори надделя над американеца Тейлър Фриц в 1/2-финалния мач помежду им. Камерън се представя на ниво през целия сезон до момента, а това е и причината левичарят да се намира на върхова позиция в ATP класацията. За да достигне до днешния успех, левичарят се наложи с 6:3 6:1 и след точно 70 минути, прекарани на корта, се поздрави с трета двусетова победа в Лос Кабос за последните няколко дни.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Американски тинейджър се справи с Иснър и ще спори с Нори за трофея в Лос Кабос Диана Андреева
Теми:  
брандън накашима | джон иснър | камерън нори | лос кабос | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook