Анабел Крофт: Болезнено е да гледам отношението на феновете към Джокович

от в 13:30 на 25.08.2021
Диана Андреева

Екранната партньорка на Матс Виландер - Анабел Крофт, коментира отношението на тенис почитателите към световния номер едно Новак Джокович. Бившата водачка на WTA ранглистата коментира подробно ситуацията и сподели надеждите си, че в бъдеще хората ще оценят таланта и способностити на Ноле и ще му отдадат нужното уважение, точно както се е случило с Джон Макенроу. Ето какво разказа тя:

"Понякога е болезнено да гледам отношението на тенис почитателите към Джокович. Спомням си, че бях на US Open 2015, когато Новак играеше с Федерер и цялата публика беше срещу него. Не можех да повярвам как 20 000 души се надяват той да се контузи или просто да загуби. Беше жестоко в много отношения. Това беше като гледане на гладиатор, разкъсан на парчета от тълпата. Но той не се поддаваше, дори не трепваше.  

Наистина се надявам някой ден Новак да получи уважението и любовта, които заслужава, предвид постиженията му в спорта. Израснала съм в ерата на Джон Макенроу, който със сигурност не беше сред любимците на феновете. Определян на истински лош човек, Макенроу беше като аутсайдер, независимо от редицата си успехи. Но 30 години по-късно името му се свързва само с постиженията му в тениса, затова вярвам, че подобна може да бъде съдбата и на Новак.", завърши изказването си тя. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анабел Крофт: Болезнено е да гледам отношението на феновете към Джокович Диана Андреева
Теми:  
анабел крофт | джон макенроу | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook