Анди Мъри: Смятам, че мога да се завърна през 2020!

от в 15:49 на 16.11.2019
В
Анди Мъри е оптимистичен за сезон 2020 и чувства, че може да се върне към върха, ако успее да остане във форма. ,,Смятам, че мога да се завърна”, каза той.

,,Мисля, че тялото ми показа, че ще успея да го направя - да играя на високо ниво. На първо място бих искал да бъда добре. Мисля, че през последните шест месеца осъзнавах какво наистина е важно, а именно здравето ми. Още от малък много обичах времето си, прекарано на корта. Както преди, така и сега се наслаждавам на всяка една минута, в която играя тенис. Това, че съм здрав, ми позволява да го правя често.”,,Хубаво е да мога да печеля големи състезания и да съм напред в рангилстата. Все пак за мен няма значение дали съм номер 30 или 70 в света.”


Той добави още: „Ако все още ми е приятно и все още се наслаждавам на тренировките и всички тези неща и се чувствам конкурентоспособен, тогава бих се завърнал на голямата сцена. Понякога е трудно, когато започнеш да играеш, да се състезаваш и да губиш мачове. Наистина имаш желанието да се справиш по-добре, но нещата просто не се получават.”


Наблягайки на важността на разумния избор на турнири, Мъри добави: „Трябва да бъда внимателен с моя график и количеството надпревари, които играя. Ако планирам в началото на годината да играя три турнира, да речем през първите няколко месеца, но печеля само по един мач във всеки от тези събития, тогава бих могъл да увелича броя им. Но ако се справям наистина добре, може би ще играя по-малко турнири, което в миналото не бих направил. Няма да планирам нещата за далечното бъдеще, ще правя всичко бавно и постепенно.”

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Анди Мъри: Смятам, че мога да се завърна през 2020! В

Коментари

Следвайте ни в Facebook