Анди Мъри разкри причината за изненадващото решение на Тони Надал

от в 14:23 на 28.02.2017
Георги Христов

В последните дни стана ясно, че дългогодишният наставник на Рафаел Надал - неговият чичо Тони Надал ще спре да пътува с него по отделните състезания от следващия сезон. Той предстои да се концентрира върху работата в новата академия на фамилията в Испания.

Анди Мъри разкри, че той е пътувал неведнъж заедно с Рафа и според него причината също се крие в нежеланието на Тони да лети толкова често със самолет по различни точки на света.

"Не е лесно да си непрекъснато на път толкова години. Бил съм с тях по време на няколко полета и знам, че той не се наслаждава на подобни пътувания.

"Рафа става на 31 години през 2017, а е сред професионалните играчи от 16-годишен. Това са 15 години пътуване заедно, а и преди това," коментира световният №1.

Според Мъри екипът на Надал остава много надежден и в отсъствието на Надал-старши. "Той има чудесни хора край себе си като Карлос Моя и Франсиско Роиг. Сигурен съм, че ще се справи. Разбира се, че случилото се е изненада. Всички вярваха, че двамата винаги ще са заедно, но аз оценявам случилото се като обяснимо."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри разкри причината за изненадващото решение на Тони Надал Георги Христов
Теми:  
анди мъри | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook