Анди Мъри ще пропусне Ролан Гарос 2021!

от в 13:26 на 16.05.2021
Диана Андреева

Анди Мъри е един от най-добрите тенисисти в историята на спорта, но серия от контузии са причината през посведните две години британецът да отсъства постоянно от голямата сцена. Бившият световен номер едно бе изправен и пред други проблеми през 2021 - часове преди да отлети за Австралия в началото на сезона, той даде положителна проба на тест за COVID-19 и бе принуден да пропусне първия за годината турнир от Големия шлем. 

Всички фенове на Мъри очакваха неговото завръщане на Ролан Гарос, но за съжаление той отново ще пропусне турнира, тъй като по време на тренировачната си сесия в Рим през тази седмица е получил нова контузия. Травмата не е сериозна, но британецът и неговият екип са взели решение да не рискуват, за да може Анди да бъде максимално подготвен за предстоящия сезон на трева. 

В момента намиращ се на 123-та позиция в класацията, Мъри за последно бе видян на корта в Ротердам, където записа трисетов успех над Робин Хаасе, преди да отстъпи със 7:5 6:2 на бъдещия шампион в турнира Андрей Рубльов. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри ще пропусне Ролан Гарос 2021! Диана Андреева
Теми:  
анди мъри | мъри | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook