Анди Мъри: Вярвам, че мога да спечеля Уимбълдън

от в 09:42 на 22.03.2021
Диана Андреева

Анди Мъри постепенно се завръща в мъжкия тенис, ала изявите му в последните няколко месеца са далеч от най-добрите му месеци в спорта. Въпреки това британецът вярва, че постепенно ще успее отново да бъде в страхотна форма, но за това се изисква сериозна работа.

Световният номер 119 ще участва в Miami Open през тази седмица, а тук бившият водач на ATP ранглистата е двукратен шампион, но преди да започне представянето си, Мъри даде интервю, в което сподели целите си за сезон 2021, а ето какви са те:

„Знам, че все още мога да играя на най-високо ниво. Искам да се включа в тазгодишното издание на Уимбълдън и да се чувствам така, сякаш имам шанс да спечеля събитието. Наясно съм, че това би било изключително трудно, но наистина вярвам, че е възможно. Имам нужда от месеци тренировки, участия в турнири и перфектно здраве, но наистина чувствам, че имам шанс.

Сигурен съм, че някои хора ще си помислят, че съм заблуден и че най-добрите ми дни са зад гърба ми и всичко останало - което може и да е така, но все още чувствам, че мога да се състезавам с най-добрите играчи в най-големите турнири. “, завърши Мъри в интервю за Prime Video. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Анди Мъри: Вярвам, че мога да спечеля Уимбълдън Диана Андреева
Теми:  
анди мъри | мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook