Анди Мъри: Все още не е невъзможно да спечеля титла от Шлема

от в 11:22 на 04.03.2021
Калоян Соколов

Анди Мъри отпадна във втория кръг на надпреварата в Ротердам, но показа някои позитивни сигнали в двубоя си срещу Андрей Рубльов, като оказа сериозно съпротива на световния номер 8 в откриващия сет и показа, че все още може да бъде конкурентноспособен на най-добрите, а ето и каква беше оценката на британеца след края на срещата:

"Искам да извадя позитивите от този двубой, а не да се вглеждам в минусите, което често имам навика да правя. Започнах чудесно и имах всички шансове да спечеля първата част, само че играх зле в най-важните моменти, а това опорочава всичко останало. Във втория сет вече мислех твърде много за пропуснатите възможности, като това е напълно недопустимо срещу съперници от ранга на Рубльов и заслужено загубих.

Научавам най-много именно от такива мачове с най-добрите в света и по тази причина възнамерявам да продължа да се състезавам в подобни турнири. Чувствам сякаш съм получил втори шанс да се състезавам отново и ще направя максималното, за да не го пропилея. Надявам се в даден етап отново да мога да се конкурирам за титлите от Шлема, макар че към момента това изглежда слабо вероятно. Все пак аз ще продължавам да опитвам, защото няма нищо невъзможно" - завърши Мъри.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри: Все още не е невъзможно да спечеля титла от Шлема Калоян Соколов
Теми:  
анди мъри | интервю | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook