Анди Родик назова три имена от Залата на славата, с които би искал да вечеря

от в 13:08 на 20.07.2020
Анисия Стоева
Бившият №1- Анди Родик, се появи в шоуто International Tennis Hall of Fame и говори на много разнообразни теми, включително любовта му към коментаторската професия и беше попитан с кои три звезди от Залата на славата в тениса би искал да вечеря. Родик беше включен в този елитен списък на 22 юли 2017 заедно с Ким Клайстърс от Белгия.

родик

Докато разговаряше с Блеър Хенли, бившият номер едно каза, че би искал да излезе на вечеря с Артър Аш, Род Лейвър и Серина Уилямс: ,,Знам, че Серина не е включена там все още, но това е въпрос на време да се случи. Бих искал да я включа в този топ 3".

родик

Американецът, който е известен с остроумието си извън корта, коментираше за Tennis Channel през последните месеци и каза, че това му харесва, като добави, че е отворен към възможността да го прави по-често, след като Тура бъде възобновен:

,,Много ми хареса. Знаете, че тенисът е първата ми любов и възможността да мога отново да го преживявам така и да бъде част от ежедневието ми, беше наистина приятна. Винаги съм казвал, че не искам да пътувам 30 седмици годишно, за да бъда затворен в кутия и да говоря за това, но наистина се наслаждавам, когато го правя".

родик

Анди Родик стана световен №1, малко след като спечели US Open през 2003, където на финала победи шампиона от Откритото първенство на Франция- Хуан Карлос Фереро. Той е последният американски играч от мъжки пол, който печели турнир от Големия шлем на сингъл и достига до №1. Родик има на сметката си четири финала от Шлема (Уимбълдън през 2004, 2005 и 2009 г. и Откритото първенство на САЩ през 2006 г.), губейки всеки път от Роджър Федерер.

родик

 

 

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Родик назова три имена от Залата на славата, с които би искал да вечеря Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook