Андрееску: Чувствам се като коренно различен човек в сравнение с US Open 2019

от в 12:45 на 29.08.2021
Диана Андреева

Преди две години Бианка Андрееску изглеждаше сякаш е непобедима и ще "завладее" WTA Тура. Кандаката стана шампионка на US Open 2019, но впоследствие бе принудена да пропусне редица турнири, заради травма. Макар и към момента далеч да не е в оптимална форма, Андрееску е твърдо решена, че ще даде всичко от себе си и ще се опита отново да вдитне титлата в Ню Йорк. Как точно се чувства световтата номер седем преди началото на събитието разказа самата тя в интервю, а ето какво точно сподели:

"Настръхнах, когато стъпих обратно на корт Луис Армстронг. Върнах се обратно в 2019 година и наистина не мога да опиша колко много се развълнувах. Чувствам се като коренно различен човек, в сравнение с тогава. Продължителната почивка, която си взех, наистина ми повлия. 

Но в момента аз далеч не играя тениса, който ме изведе до трофея тогава. Обаче в момента съм далеч по-уверена, тенисът ми е коренно различен, тъй като аз израснах не само като атлет, но и като човек за тези няколко години. Смяната на треньора ми също повлия на резултатите ми, защото сега подходът е по-необичаен, но ми допада и съм сигурна, че ме развива.", завърши Андрееску. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андрееску: Чувствам се като коренно различен човек в сравнение с US Open 2019 Диана Андреева
Теми:  
us open | бианка андрееску

Коментари





Следвайте ни в Facebook