Андрееску преодоля Дейвис и запази шансовете си за втора титл от US Open живи!

от в 07:20 на 03.09.2021
Калоян Соколов

Бианка Андрееску определено играе един от най-важните турнири през кариерата си, защото триумфира с титлата на US Open преди точно два сезона и в момента защитава пълния си точков актив, като е заплашена от изгубване на мястото си в топ 20. Канадката обаче досега се справя безупречно с напрежението и записа втори пореден успех, надигравайки Лорън Дейвис с 6:4 6:4 и така си осигури сблъсък с "щастливата губеща" Греет Минен в третия кръг на надпреварата.

Андрееску бе подложена на сериозен натиск от местната представителка, която просто не можеше да пропусне удар и заслужено повеждаше на два пъти с пробив. Световната номер седем обаче неизменно съумяваше да навакса изсотаването си, като в десетия гейм реализира решителен брейк и в крайна сметка си извоюва откриващия сет.

Вторият се се разви по съвсем сходен начин и Дейвис отново държеше инициативата през първата му половина, ала фаворитката влезе в страхотна серия и приключи сблъсъка в своя полза, отмъквайки четири от последните пет подавания на опонентката си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андрееску преодоля Дейвис и запази шансовете си за втора титл от US Open живи! Калоян Соколов
Теми:  
us open | wta | бианка андрееску | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook