Андрееску ще пропусне Australian Open

от в 15:13 на 11.01.2020
Димитър Беловски

Канадката Бианка Андрееску ще пропусне тазгодишния Australian Open. Това обяви самата тя днес чрез Туитър. Причината е, че шампионката от US Open миналата година не се е възстановила напълно от контузията в коляното, която получи на WTA финалите в Шенжен.

„Здравейте хора, искам само да ви информирам какво се случва с моята рехабилитация на коляното, след като се контузих на WTA финалите в Шенжен. Рехабилитацията върви добре, чувствам се все по добре и по-силна с всеки изминал ден, но след като обсъдихме нещата с отбора ми и последвалите препоръки на докторите, решихме, че Australian Open за съжаление е твърде близо и за жалост няма да мога да играя тази година. Беше много трудно решение, защото обичам да играя в Мелбърн, но трябва да уважавам плана си за възстановяване на коляното и цялото ми тяло. Нямам търпение да се завърна на Australian Open скоро,“ гласи поста на канадката.

На финалния турнир миналата година Андрееску се отказа в първият сет на втория двубой от групите срещу Каролина Плишкова при резултат 3:6 за чехкинята заради контузията.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Андрееску ще пропусне Australian Open Димитър Беловски
Теми:  
australian open | бианка андрееску

Коментари





Следвайте ни в Facebook