Андрееску среща Халеп; Барти ще се изправи срещу Бенчич в Шънджън ( жребий)

от в 16:22 на 26.10.2019
В
Ясен е вече жребият за последния турнир от серията WTA за тази година, а имено финалите в Шънджън. След като по това време миналата седмица стана ясно коя е последната участничка, днес излезна и схемата, по която състезателките ще играят. Ето как са разпределени най-добрите осем:



Червена група:

В Red Group азиатската публика ще може да се наслади на световната номер едно Ашли Барти, младата Наоми Осака, шампионката от Москва - Белинда Бенчич, както и 29-годишната Петра Квитова. На корта в първия мач от програмата на турнира една срещу друга ще се срещнат Наоми Осака и Петра Квитова, а по-късно през утрешния ден ще видим и двубой между водачката на ранглистата Ашли Барти и швейцарката Белинда Бенчич.

Лилава група:

В другата група за място на полуфиналите ще се борят шампиноката от US Open Бианка Андрееску, 28-годишната Симона Халеп, миналогодишната победителка Елина Свитолина, както и представителката на Чехия - Каролина Плишкова. Програмата на сингъл в понеделник ще бъде открита от двубой между Плишкова и Свитолина, а впоследствие една срещу друга ще се изправят Симона Халеп и младата Бианка Андрееску.

Ще успее ли Свитолина да защити миналогодишната си титла, или Шънджън ще си има нова победителка, предстои да разберем.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андрееску среща Халеп; Барти ще се изправи срещу Бенчич в Шънджън ( жребий) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook