Мачове на живо
LIVE
Новак Джокович 15 6 1
Филип Колшрайбер 30 3 0
LIVE
Ришар Гаске 0
Беноа Пер 1

Андрееску за спечелените 1,3 милиона в Индиън Уелс: Искам чанта Louis Vuitton

от в 11:00 на 26.03.2019
Мария Петрова

18-годишната канадка Бианка Андрееску сподели какво смята да направи след най-големия трофей в нейната кариера. Както е известно тя триумфира наскоро на силния турнир в Индиън Уелс, но след това се отказа от участие в Маями.

"Разбира се, че съм разочарована от случилото се днес и не гледам назад затова, което се случи в Индиън Уелс. Предполагам ще го споменете и наистина не мога да се оплаквам от постигнатото. Направих страхотна серия, това е като историята за Пепеляшка. Сбъднах мечтата си и цялостно съм много доволна.

"Клеят е една от любимите ми настилки. Играта ми е подходяща за него и е по-леко на тялото. Нямам търпение," заяви Андрееску.

"Доста мачове ми се събраха, явно тялото ми дава сигнал, че е време за почивка. Докторите не виждат нищо твърде сериозно," допълни тя.

Но след големия успех - какво ще си купи шампионката от Калифорния? "Какво да сторя с 1,3 милиона? Няма да ги хвърля на вятъра. Винаги съм искала чанта на Louis Vuitton. Вероятно ще си взема такава."


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Андрееску за спечелените 1,3 милиона в Индиън Уелс: Искам чанта Louis Vuitton Мария Петрова
Теми:  
бианка андрееску | наградни фондове | тенис | тенис бг | тенис наградни фондове | тенис новини | тенис турнир в индиън уелс

Коментари
Следвайте ни в Facebook