Андреев и Кузманов не успяха да се противопоставят на миналогодишните шампиони

от в 16:01 на 06.02.2019
В
Адриан Андреев и Димитър Кузманов не съумяха да сътворят сензацията срещу четвъртите поставени Хаасе/Мидълкоп и така напускат турнира и в двойковата надпревара, след като по-рано през седмицата допуснаха поражение и в синглите.

Двубоят започна добре за българското дуо, което спечели откриващия гейм и дори достигна до точка за пробив във първия сервис гейм на холандците, ала елегантно воле на Мидълкоп, последвано от тежък сервис върна равенството в сета.

Постепенно сработеността при Хаасе и Мидълкоп започна да си казва думата, а нашите представители, които играеха за пръв път заедно на официален турнир определно изпитваха трудности да се синхронизират.

Това доведе до спечелването на пет от следващите шест гейма за холандците с което те си осигуриха успеха в първата част.

Вторият сет започна по сходен начин, след като бившите шампиони реализираха ранен брейк и бързо покачиха преднината си на 2:0 гейма.

Изведнъж българите заиграха по-уверено и взеха следващите си две подавания и дори имаха шанс в шестия гейм да изравнят, но ретурът на Мико не намери очертанията на корта.

Изглежда това беше преломния момент  в двубоя и два гейма по-късно Хаасе и Мидълкоп се поздравиха с крайния успех.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев и Кузманов не успяха да се противопоставят на миналогодишните шампиони В

Коментари





Следвайте ни в Facebook