Андреев се бори до последно, но остана на крачка от първи финал за сезона

от в 11:03 на 20.03.2022
Диана Андреева

Кийгън Смит се оказа непреодолимо препятствие за Адриан Андреев и така серията на четвъртата ни ракета в американския град Бейкърсфийлд приключи. Световният номер 411 не успя да се класира към заключителната фаза на Фючърс надпреварата, а поражението му стана факт в последователни сетове - 6:4 7:5. 

От самото начало срещата се развиваше под диктовката на Смит. Андреев успяваше да удържи на натиска в откриващите геймове, но не след дълго допусна пробив и изостана в резултата с 3:2. Местният представител не спря дотук, а отмъкна подаването на световния номер 411 още веднъж, за да затвърди лидерството си - 5:2. Макар да срещна известни затруднения, то Смит все пак намери начин да приключи сета в своя полза и така се доближи максимално място във финала. 

Неприятностите за Андреев продължиха и във втория сет. Още от самото начало българинът бе притиснат до ръба и отнов допусна да изостане с брейк за 3:4. Адриан намери начин да възвърне паритета в резултата мигновено и запази равенството до 5:5, когато обаче Смит отново впечатли на ретур и проби, за да може точно 90 минути след края на срещата да се поздрави с крайния успех.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев се бори до последно, но остана на крачка от първи финал за сезона Диана Андреева
Теми:  
ITF | адриан андреев | Български тенис | фючърс | фючърс надпревара в сащ

Коментари





Следвайте ни в Facebook