Андреев записа нова двусетова победа в Испания

от в 16:30 на 24.09.2020
Димитър Беловски

Адриан Андреев записа втора поредна двусетова победа на турнир от сериите „Фючърс“ в испанския град Мелиля. Турнирът се играе на клей и е с общ награден фонд от 15 000 долара.
Българинът надигра представителя на домакините Франсиско Андреу Гарсия с 6:4, 6:1. Испанецът участва с „уайд кард“ в надпреварата.

Първия сет започна с пробив за Андреу Гарсия, но нашето момче съумя веднага да направи рибрейк. Последва размяна на геймове, а при 5:4 и сервис на испанеца Ади проби при първата си възможност на 15 и затвори сета в своя полза.

Във втория сет отново испанецът направи пробив в първия гейм на сета, но Андреев отново реализира рибрейк. Българинът осъществи втори пореден пробив за 3:1, а след това спечели сервис гейма си, макар и трудно, за 4:1. След много дълъг гейм Ади притисна съперника си до стената, пробивайки го при общо 9-ата си възможност за пробив в гейма за 5:1. Сервирайки за спечелването на двубоя Андреев не трепна и реализира втория си мачбол.

В следващия кръг нашето момче ще се изправи срещу Ерик Ваншелбойм, който успя да отстрани поставения под №3 Ейдън МакХю след 6:3, 7:6(3).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев записа нова двусетова победа в Испания Димитър Беловски
Теми:  
ITF | адриан андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook