Андреев започна с убедителна победа на ITF турнир в Анталия

от в 14:55 на 27.02.2019
В
Адриан Андреев с нов успехи при мъжете! През тази седмица младият българин отново участва на турнир в Анталия от серията "M15" ITF.

Днес Андреев записа категорична победа срещу румънеца Дан Александру Томеско в два сета след 6:2 6:3 за 1 час и 15 минути.

Положителното в играта на младия Адриан беше, че днес той взе всички свои подавания, което му се случва за първи път в двубой на това ниво.

През първата част Ади вдигна нивото при 2:2 значително и заигра доста по-агресивно от основната линия, за да може да вземе следващите 4 гейма и да затвори сета с 6:2.

Серията на нашето момче продължи и във втория сет, където той успя да пробие за трети пореден път и така си осигури комфортен аванс.

Ади беше близо до това да бъде пробит в петия гейм на частта, но спасявайки се на два пъти, успя да се предпази от брейка. Това беше и последното изпитание за българина в мача и той безпроблемно успя да се класира за втория кръг.

Малко по-късно днес Андреев излиза и на двойки, където ще играе заедно със своя партньор Сакелардис срещу Корея и Зукас!

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев започна с убедителна победа на ITF турнир в Анталия В

Коментари





Следвайте ни в Facebook