Андрей Рубльов излезе на корта в Барселона без...нито една ракета

от в 19:03 на 21.04.2021
Диана Андреева

Андрей Рубльов изигра една от най-добрите си седмици в Тура в Монте Карло и заслужено достигна до дебютния си финал на ATP Masters 1000 ниво. Руснакът постигна и знаменита победа над Краля на клея Рафаел Надал именно на любимата му червена настилка, но умората повлия върху края на представянето му в Княжеството, където той отстъпи в последователни сетове на Стефанос Циципас.

По-рано днес Рубльов откри кампанията си в Барселона с двусетов успех над Федерико Гайо, но мачът започна по много необичаен начин. Щом двамата тенисисти се събраха, за да се снимат, преди да започнат да загряват, руснакът се обърна към съдията на стола и му сподели своя проблем - "Нямам нито една ракета". Макар и доста изненадан от ситуацията, арбитърът съобщи на отговорните лица и световният номер седем бе обслужен.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)

Впоследствие стана ясно, че ракетите на Рубльов не са му били върнати след наплитане, а "проблемите" на руснака не приключиха до тук. По-късно Рубльов обърка коя е неговата поставка за кърпи, но щом най-после се съсредоточи и започна да играе, Андрей бе безупречен както в последните си няколко мача и заслужено се класира за следващия етап от надпреварата. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андрей Рубльов излезе на корта в Барселона без...нито една ракета Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | барселона | тенис турнир в барселона

Коментари





Следвайте ни в Facebook