Андрей Рубльов не срещна затруднения в първия си мач в Маями

от в 01:35 на 28.03.2021
Владислав Риждов

Поставеният под номер 4 в схемата Андрей Рубльов премина убедително първото си препядствие на Мастърса в Маями. Руснакът надделя след 6:1 6:2 над Тенис Сандгрен и се класира за третия кръг на турнира.

Рубльов контролираше мача още от самото му начало. Двамата взеха откриващите си подавания, а това се оказа и единственият гейм, който Сандгрен спечели до края на сета. Шампионът от Ротердам първо измъкна оспорван сервис гейм на американеца, а след това прибави към сметката си още един брейк, с който окончателно сложи край на първата част.

Вторият сет започна по идентичен начин за младия руснак. Агресивната игра на Рубльов даде резултат и той открадна сервиса на Сандгрен в третия гейм на сета, точно както направи и в първата част. Световният номер осем не даде нито една брейк точка на съперника си и боравеше отлично с началният си удар по време на срещата. Високият интензитет, с който играеше руснакът, му помогна да достигне до преднина от 5:2 и възможността да затвори мача на собствен сервис. Последва нелек сервис гейм, но все пак Рубльов се справи и продължава с добрите си игри от началото на сезона.

>


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Андрей Рубльов не срещна затруднения в първия си мач в Маями Владислав Риждов
Теми:  
мастърс маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook