Атланта: Тинейджърът Накашима ще спори с Иснър за трофея

от в 09:53 на 01.08.2021
Диана Андреева

Брандън Накашима със сигурност се чувства все по-уверен в себе си, тъй като за втора поредна седмица достига до заключителната фаза на ATP турнир. След като през миналата неделя остана на крачка от дебютен трофей в кариерата си, сега американецът ще се изправи срещу своя сънародник и специалист на кортовете в Атланта Джон Иснър. Иснър се класира за финала на надпреварата за общо девети път, но ще трябва да покаже най-добрата си игра, в случай, че иска да се поздрави с шести трофей.

За да намери място в заключителната фаза Накашима записа трудна победа над друг представител на следващото поколение, а именно Емил Русуувуори. Двамата сътвориха един много оспорван трисетов двубой, който в крайна сметка след близо два астрономически часа завърши в полза на световния номер 115 - 3:6 6:4 6:3.

Иснър пък от своя страна също бе изправен пред сериозно изпитание по време на 1/2-финалния си мач. Неговият сънародник Тейлър Фриц изигра един от най-качествените си мачове през сезона и показа всичко, на което е способен, ала силите ми достигнаха за спечелването на едва един сет и в крайна сметка той отстъпи след 6:7(4) 7:5 3:6.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Атланта: Тинейджърът Накашима ще спори с Иснър за трофея Диана Андреева
Теми:  
брандън накашима | джон иснър | тенис турнир в атланта

Коментари





Следвайте ни в Facebook