ATP класация: Григор продължава да бъде част от топ 20, личен рекорд за Ивашка

от в 07:06 на 30.08.2021
Диана Андреева

Григор Димитров се завърна сред първите 20 в световната ранглиста през миналата седмица след убедителното си представяне на турнира в Синсинати в началото на месеца. Това се надяваме да вдъхнe допълнителна доза увереност на нашето момче по време на предстоящото му участие на US Open, като независимо от тазседмичното обновяване на ATP класацията, българският тенисист все още заема 18-ото място в подреждането.

С началото на новата седмица обаче не идват обичайното голямо количество промени в световната ранглиста. Тъй като повечето тенисисти взеха решение да се отдадат на тренировки и почивка преди началото на US Open, топ 20 на подреждането не претърпява никакви промени. Ранглистата продължава да бъде оглавявана от Новак Джокович, който е следван от Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Александър Зверев.

През днешния ден новините за шампиона от Winston-Salem Open Иля Ивашка са само добри, тъй като той достигна до върхова позиция в своята кариера след като се поздрави с първа ATP титла в кариерата си. От днес Ивашка е номер 53, а освен него с личен рекорд може да се похвали още специалистът на клей кортове Алехандро Давидович Фокина. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
ATP класация: Григор продължава да бъде част от топ 20, личен рекорд за Ивашка Диана Андреева
Теми:  
алехандро давидович фокина | григор димитров | Иля Ивашка | тенис ранглиста

Коментари





Следвайте ни в Facebook