Австралийски журналист: Новак Джокович ще бъде депортиран днес от страната

от в 03:20 на 13.01.2022
Калоян Соколов

Новак Джокович изживя истински ад, след като австралийската му виза беше анулирана и той трябваше да прекара 72 часа в емиграционен хотел, където беше поставен под пълна изолация и нямаше възможност за контакт с близките си хора. Все пак временно нещата придобиха положителен развой за световния номер едно, защото съдът взе решение в негова полза и му позволи към момента да пребивава свободно в страната, а сърбинът вече се подготвя на корта за предстоящия Аустрелиън Оупън.

Изглежда обаче, че има голяма вероятност да не видим защитаващия шампион на турнира, съдейки по публикацията на известния политически журналист Пол Бонджорно, според когото на Джокович му предстои депортация още през днешния ден. Въпросната новина беше разпространена и от сръбския тенис анализатор Саша Озмо, за когото се знае, че е много близък до лагера на 20-кратния шампион от Шлема и това още повече засилва съмненията около подобна предстояща развръзка по казуса.

Припомняме ви, че крайното решение ще бъде взето от имиграционния министър Алекс Хоук, чиято експертиза вече се бави с над ден повече от очакваното, но това вероятно се дължи на постоянните нови разкрития по случая и днешните самопризнания на Ноле, в които стана ясно как той е подал грешна информация в официалната документация, която е изпратил до австралийските власти.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Австралийски журналист: Новак Джокович ще бъде депортиран днес от страната Калоян Соколов
Теми:  
atp | алекс хоук | ваксини | депортация | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook