Австралия и Аржентина с победи на финалите на купа Дейвис

от в 23:27 на 19.11.2019
В
Австралия изкова победа срещу отбора на Колумбия. В звездния състав на австралийците взеха участие Ник Кирьос и Алекс де Минор, които не срещнаха затруднения в мачовете си поединично.

Ник Кирьос спечели рутинен мач срещу 468-мия в света Алехандро Гонсалес. Ник се поздрави с успеха в тази среща след 6:4 6:4, като един единствен пробив бе достатъчен на екстравагантния австралиец, за да може да достигне до победата. От своя страна, Кирьос бе убедителен на начален удар и не срещаше затруднения, когато се намираше на линията за сервис.



Алекс де Минор достигна до успех с подобен резултат срещу Даниел Елахи Галан - 6:4 6:3. Пробив в ,,Тилдъновия гейм” помогна на младока да се откъсне в отделните части, като във втория сет Де Минор бе съвсем убедителен, изграждайки си главоломния аванс от двоен пробив, преди в крайна сметка да затвори срещата в своя полза, затвърждавайки успеха на Австралия.

Отборът на Аржентина пък не срещна трудности в група С срещу Чили, като аржентинците отбелязаха три победи от общо три мача.

Гидо Пея се поздрави с двусетов успех срещу Николас Джари - 6:4 6:3. Аржентинският левичар стартира с ранен брейк, а макар че Джари се завърна в първия сет, в крайна сметка той инкасира нов пробив при 5:4, предавайки откриващата част.

Късен пробив във втория сет реши мача в полза на Аржентина, а по-късно днес Диего Шварцман окончателно сложи точка на надеждите на чилийците за успех в този сблъсък.

Шварцман изцяло обезличи Кристиан Гарин след 6:2 6:2, като и в двата сета Диего започн с внушителната преднина от 5:0 гейма, а доиграването на отделните части се превръщаше в чиста формалност.

Последва и фиктивният двойков мач, като и в тази среща Аржентина не оставиха шансове на опонентите си - 6:3 7:5 за Максимо Гонсалес и Леонардо Майер срещу Николас Джари и Ханс Подлипник-Кастийо.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Австралия и Аржентина с победи на финалите на купа Дейвис В

Коментари





Следвайте ни в Facebook