Азаренка: Плаках, когато ми съобщиха за строгата карантина

от в 20:05 на 28.01.2021
Мирела Николова

Последните две седмици бяха огромно предизвикателство за над 70 тенисисти, които след пристигането си в Мелбърн бяха поставени под строга карантина без право да излизат от стаите си и да тренират. Една от тях беше и Виктория Азаренка, която призна пред Бетани Матек-Сандс в предаването AO Countdown, че се е разплакала в момента, когато са ѝ съобщили, че е била в контакт със заразен с коронавирус от чартърния ѝ полет и ще се наложи да бъде в пълна изолация за период от 14 дни.

"Имах групов разговор с агентите и треньора ми, когато ми казаха за решението на организаторите. Тогава просто им затворих. Сринах се психически, седнах на дивана и се разплаках. Почувствах както всички разочарование, тъга, несигурност. Казах си: "Господи, толкова усилия положих и сега всичко ще отиде на вятъра". След известно време почувствах облекчение и си помислих: "Добре, чувстваш всички тези емоции, просто трябва да им позволиш да минат през теб за кратко, за да усетиш облекчение по-късно".

Беларускинята също така разказа колко предпазлива е била по време на полета си към Австралия: "Дори не исках да отида до тоалетната! Цялата се завивах с одеяло, когато спях, в случай че маската ми се размести или нещо такова!"

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Азаренка: Плаках, когато ми съобщиха за строгата карантина Мирела Николова
Теми:  
wta | Аустрелиън Оупън | виктория азаренка

Коментари





Следвайте ни в Facebook