Азаренка се обърна към колегите си: Трябва да приемем ситуацията

от в 09:59 на 19.01.2021
Диана Андреева

Председателката на Съвета на играчите на WTA - Виктория Азаренка, написа писмо, в което се обръща към всички тенисисти и журналисти. Ето какво каза тя:

„Уважаеми спортисти и жители на Австралия. Бих искала да използвам възможността да се обърна към някои от моите колеги и журналистите от цял ​​свят.

Всички ние приемаме трудно ситуацията с двуседмичната пълна карантина. Вложили сме много усилия по време на подготвката и искаме да сме във възможно най-добра форма за първия за сезона турнир от Шлема, но така се получи и трябва да го приемем. Напълно разбирам, че сте разочаровани.

Живеем в глобална пандемия и никой няма ясна представа как да работи в такава ситуация. Такава бе и 2020 - несигурна. Но трябва да бъдем силни и да продължим напред.

Искам да насърча играчите да си сътрудничат, да подхождат с разбиране към ситуацията и да са съпричастни към местните жители, които също са задължени да спазват строги ограничения.

Бих искал да ви помоля да бъдете внимателни към хората, загубили работата си и близките си през този труден момент. Уважавайте тези, които работят неуморно, за да осигурят вашия комфорт.

Бих искала да помоля медиите да бъдат внимателни предвид влиянието им в тази ситуация. Също така се надявам на разбиране и подкрепа от местните жители. Знайте, че здравето е нашият основен приоритет.

Моля ви, нека се подкрепяме, доколкото е възможно. Преодоляването на трудностите става по-лесно, ако има сътрудничество и атмосфера на съпричастност “, написа Азаренка в своя Twitter.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Азаренка се обърна към колегите си: Трябва да приемем ситуацията Диана Андреева
Теми:  
Австралия | виктория азаренка

Коментари





Следвайте ни в Facebook