Азаренка спря сензацията Саснович; Кербер също е във финалната осмица!

от в 10:32 на 13.10.2021
Диана Андреева

Алиаксандра Саснович създаде истински фурор на тазгодишния BNP Paribas Open, след като надигра последователно две шампионки от Големия шлем - Ема Радукану и Симона Халеп. Тенисистката от Беларус, която е бивша представителка на топ 30, уверено ще се завърне сред първите 100 в подреждането при дамите. Но приказката за Саснович приключи тази вечер, след като нейната сънародничка Виктория Азаренка я надигра категорично в последователни сетове. 

Азаренка се нуждаеше от точно 91 минути, за да може да се поздрави с крайния успех. Победата й дойде при 6:3 6:4, а с това Вика намери място сред последните осем в надпреварата. Там, състезателката от Беларус ще срещне местната представителка Джесика Пегула. 

В друг мач от деня Анджелик Кербер надигра Айля Томлянович в последователни сетове. Германката се справи със своята опонентка след 6:4 6:1 и затвърди доброто впечатление, което остави в съзнанието на почитателите си през последните няколко дни. Кербер, която отлично се настрои към условията в Индиън Уелс, ще срещне Паула Бадоса в следващия етап.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Азаренка спря сензацията Саснович; Кербер също е във финалната осмица! Диана Андреева
Теми:  
Анджелик Кербер | виктория азаренка | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook