Бадоса за раздялата с Циципас: Ситуацията ми напомня за случилото се между Григор и Шарапова

от в 11:21 на 08.05.2024
Калоян Соколов

Паула Бадоса обяви публично преди няколко дни, че се е разделила със Стефанос Циципас след 1 година съвместен живот. Двамата наглед имаха много силна връзка, като испанката непрекъснато пътуваше с вече бившия си приятел, докато беше контузена и видимо се вълнуваше изключително много по време на мачовете му. Самият гръцки тенисист беше признал, че е открил сродната си душа в лицето на Бадоса и дори топ тенисистите не криеха обстоятелството, че водят разговори за евентуална сватба в близкото бъдеще.

За съжаление, тази любовна история вече е зад гърба на две от големите звезди в световния тенис, а сякаш това им се отразява по-скоро положително при изявите им на корта, след като Циципас наскоро спечели Мастърса в Монте Карло и се върна в световния топ 10, а бившата номер две вчера записа най-голямата си победа през сезона, надигравайки 17-годишната Мира Андреева с 6:3 6:2, а любопитното е, че детето чудо на световния тенис си беше пожелало да се изправи именно срещу Бадоса на старта и сякаш съдбата се обърна срещу нея.

Впоследствие испанката не можа да избяга от въпросите на журналистите и трябваше да даде обяснение защо се е стигнало до края на нейните романтични взаимоотношения с Циципас, а ето и какво отвърна тя:

"Когато ние бяхме добре, то и връзката беше чудесна. През останалото време обаче всеки имаше своята кариера и най-различни ангажименти, така че беше най-добре да поемем по различни пътища. Ситуацията ми напомня на случилото се между Мария Шарапова и Григор Димитров - "когато срещнеш правилния човек, но в неправилното време" - цитира Бадоса откъс от автобиографичната книга на рускинята, която там разказва част от 2-те си години съвместен живот с първата ни ракета.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бадоса за раздялата с Циципас: Ситуацията ми напомня за случилото се между Григор и Шарапова Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | григор димитров | любопитно | мария шарапова | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook