Балаш продължава да сюрпризира в Умаг; Джере го очаква на полуфинал

от в 21:34 на 19.07.2019
В
Квалификантът Атила Балаш достигна до полуфиналите на турнира от серията ,,АТР 250” в Умаг. Днес унгарецът реализира нова впечатляваща победа, осъществявайки труден обрат срещу Стефано Травалия след крайното 3:6 7:6(2) 6:3.

Двамата си размениха по пробив за начало на двубоя, преди италианецът да спечели нов гейм на ретур по-късно в сета, за да съумее да се доближи на още един такъв от полуфинала в хърватския град.

Травалия дори поведе с 2:0 в следващия сет, но авансът му моментално бе покосен, като до тайбрека брейкове нямаше. В него доминиращият тенисист бе квалификантът, който просто беше прекалено добър за своя опонент в рамките на дългия гейм.

Атила проби рано, изпозлвайки инерцията в играта си, а това му бе достатъчно, за да достигне до 5:3, когато нов пробив в полза на аутсайдера прекрати спора в негова полза.

Ласло Джере ще срещне Балаш в битка за място на финала в Умаг. Третият поставен сърбин днес победи Леонардо Майер с 6:4 6:7(8) 6:3.

https://twitter.com/TennisTV/status/1152271659442855936?s=20

Ранен пробив в полза на Ласло реши откриващата част в негова полза, но във межинната брейкове нямаше, като в дългия гейм аржентинецът се възползва от четвъртия си сетбол, за да форсира трета част.

В нея обаче отново един пробив на сметката на Джере бе достатъчен за сърбина да извоюва сета, а с това - и двубоя.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Балаш продължава да сюрпризира в Умаг; Джере го очаква на полуфинал В

Коментари





Следвайте ни в Facebook