Барти: Австралия е любимата ми дестинация от Тура; нямам търпение за финала

от в 09:07 на 28.01.2022
Диана Андреева

Алши Барти изцяло доминира на тазгодишния Аустрелиън Оупън и едва малцина са тези, които смятат, че австралийката ще напусне турнира без трофея. Но самата Барти сподели в интервю, че няма никакви очаквания към себе си и планира единствено да се наслади на двубоя.

След края на полуфиналния си мач през вчерашния  ден срещу Мадисън Кийс световната номер едно коментира предстоящото си участие в заключителния етап на надпреварата. Тя още си припомни момент от детските си години, който завинаги ще остане в съзнанието й, а ето и точните й думи:

"Спомням си първото си преживяване свързано Australian Open." - коментира Барти по време на пресконференцията си. "Бях само на 11 или 12 години, когато дойдох на тренировъчен лагер през втората седмица на турнира. Да видиш колко професионална е атмосферата беше наистина отрезвяващо. А вижте къде съм сега - от дете, тепърва прохождащо в спорта, до финалистка на надпреварата. 

Финалът в събота ще бъде ново преживяване за мен, така че се впускам в това приключение с усмивка на лицето и готова да направя всичко по силите си. Наистина очаквам с нетърпение да изляза за един последен мач тук, за да му се насладя напълно, преди да настъпи краят на любимата ми част от сезона на WTA." - завърши Барти.

Източник: WTA


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Барти: Австралия е любимата ми дестинация от Тура; нямам търпение за финала Диана Андреева
Теми:  
wta | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | ашли барти | интервю | пресконференция

Коментари





Следвайте ни в Facebook