Барти: Изиграх перфектно този финал, не съм и мечтала за такъв трофей

от в 03:23 на 09.06.2019
Калоян Пламенов

Ашли Барти бе на седмото небе след триумфа си на "Ролан Гарос", който бе неин първи трофей от "Големия шлем" в кариерата и до момента. Тя надделя убедително на финала над чешката тинейнджърка Маркета Вондрушова след 6:1, 6:3.

"В хода на мача си казах, че такава възможност може да не се появи пред мен повече и трябва да я сграбча и с двете ръце. Честно казано дори не съм мечтала за титлата от този турнир до момента", призна тя.

"Мисля, че изиграх перфектно този финал. Заобиколена съм от искрени и истински хора и това ми помогна много. Тази победа е резултат от всичко това, което направихме през последните седмици като работа на корта".

"Наистина обожавам моя екип и им благодаря за всичко това, което правят с мен. С удоволствие работя с тези хора през последните години и в крайна сметка нашата здрава работа започва да дава сериозни успехи".

"Имаше период в който се бях отделила от тениса, но в крайна сметка всичко това ми липсваше ужасно много. Липсваше ми конкуренцията, победите, емоциите след тях, както и загубите, разбира се".

"Те всички са толкова уникални и можеш да ги изпиташ само тогава, когато излезеш на корта и играеш. Почивката от тениса ми даде нов поглед върху живота и моята кариера. Имам усещането, че мястото ми е на върха". 

"Знам, че когато играя най-добрия си тенис не отстъпвам на най-добрите тенисистки в тура. Сигурна съм в това нещо. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барти: Изиграх перфектно този финал, не съм и мечтала за такъв трофей Калоян Пламенов
Теми:  
ашли барти | маркета вондрушова | открито първенство на франция | ролан гарос | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook