Барти, Кербер, Шарапова, Серина и Младенович в една четвърт (жребий)

от в 15:02 на 28.06.2019
В
Защитаващата титлата си на Уимбълдън - Анджелик Кербер, с труден жребий.  Германката ще започне турнира срещу Татяна Мария, а в трети евентуално ще се изправи срещу рускинята - Мария Шарапова, или Карла Суарес Наваро. За място на 1/4-финалите най-вероятна опонентка на Анджелик изглежда да бъде Серина Уилямс, която ще трябва да отстрани поставената Юлия Гьоргес.



Уилямс и Кербер обаче не са попаднали на най-доброто място в схемата, защото те се намират в 1/4-тината на новата номер едно в света - Ашли Барти, която ще започне с Цян Джън и впоследствие ще трябва да се справи с Гарбинье Мугуруса, а на 1/8-финалите спрямо ранкинга най-вероятна съперничка на австралийката се очертава Дона Векич или Белинда Бенчич.



В долната 1/4-тина на тази така интересна половина са още Кики Бертенс и Петра Квитова, а тук със сигурност ще е интересно с оглед на факта, че Квитова, която във втори кръг ще срещне Младенович, още на 1/16-на финалите най-вероятно ще се изправи срещу Аманда Анисимова, докато в спор за сблъсък с Бертенс тя ще трябва да победи Стивънс или Конта. През това време Кики ще трябва да елиминира на 1/16-финалите Цуренко и на осминафиналите Елизе Мертенс, за да си гарантира място на 1/4-финалите.



В другата половина световната № 2 Наоми Осака също е в трудна четвърт заедно с Каролине Вожняцки, Медисън Кийс и Симона Халеп, а японката започва срещу Юлия Путинцева, докато Халеп с Александра Саснович. В 1/16-тината на втората в света са още София Кенин и Дария Ястремска, а в спор за място сред последните осем съперничка на Осака ще бъде опеделенa измежду Вожняцки и Гарсия. Четвъртфиналната опонентка на Наоми пък ще е еднa измежду Симона Халеп и Дария Касаткина в едната 1/16-тина и Кийс и Сабаленка в другата.

Каролина Плишкова и Елина Свитолина пък са най-високо класираните в третата четвърт. Елина ще открие надпреварата срещу Дария Гаврилова, а първaтa поставена нa пътя й е Мария Сакари. В спор за място на 1/4-финала пък съпернички с оглед на ранкинга на украинката ще се определи от мача между Петра Мартич и Анастасия Севастова.

Другата топ поставена тук е Каролина Плишкова, която ще трябва да се справи със съпротивата на Сю-Уей Хсие, за да се добере до мач с някоя измежду Маркета Вондрушова и Анет Контавейт нa оcминaфинaлнaтa фaзa.

Прожектирани 1/4-финали с оглед на ранкинга:

[1] Ашли Барти - [5] Анджелик Кербер

[4] Кики Бертенс - [6] Петра Квитова

[8] Елина Свитолина - [3] Каролина Плишкова

[7] Симона Халеп - [2] Наоми Осака


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барти, Кербер, Шарапова, Серина и Младенович в една четвърт (жребий) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook