Барти победи любимката на цял Китай Ван и триумфира в Жухай (видео)

от в 11:36 на 04.11.2018
Калоян Пламенов

Младата австралийка Ашли Барти триумфира на турнира в Жухай, след като на финала победи местната любимка Кианг Ван след 6:3, 6:4 за близо час и половина игра. Преди мача шансовете на двете за успеха бяха равни, но все пак 19-ата ракета в световния тенис показа по-добра игра и се възползва от възможностите си, за да стигне до крайния успех.

Това е втора титла за годината, за Барти, както и трета в нейната кариера. По-рано през сезона австралийката триумфира и на турнира в Нотингам, а с този триумф на практика показа, че този сезон е най-добрият в кариерата и.

Успехът е общо втори за Барти срещу Ван, като двете изиграха и двата си мача през тази година, а китайската състезателка дори няма спечелен сет срещу своята опонентка.

Първият сет започна страхотно за Ашли и тя дръпна с 4:0 гейма след два пробива - във втория и четвъртия гейм, но Ван успя да ги върне и да намали изоставането си само на гейм. Барти обаче проби решително за 5:3 и след това си взе подаването, за да спечели първия сет.

Във втория сет двете си взимаха подаванията и в крайна сметка след пробив в седмия тилданов гейм Барти успя да пречупи своята опонентка и да спечели мача в своя полза. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барти победи любимката на цял Китай Ван и триумфира в Жухай (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
ашли барти | кианг ван | тенис турнир в жухай

Коментари





Следвайте ни в Facebook