Бързата пресконференция на Циципас: "Взех грешни решения. Това ме провали"

от в 22:17 на 08.02.2019
В
След като загуби от Гаел Монфис, Стефанос отговори на няколко въпроса на журналистите.

Попитан за мача си днес, той заяви, че е разочарован от грешните му решения, и поздрави Монфис за страхотната игра.

Запитан за самия турнир, Стефанос заяви: "Беше странно, играх в условия, в които не съм свикнал. Тук просто беше различно. Като цяло беше добре. Атмосферата наистина ми допадаше и защо да не се върна обратно някога."

А на въпроса дали е чувствал напрежение днес, той заяви: "Чувствах се добре, не ставаше въпрос за нервност. Печелил съм мачове, в които съм играл доста по-зле, днес просто взех грешни решения". Той дори обясни за една основна в мача, а именно че ако прави пасингшот не трябва да играе кроскорт, защото така дава доста повече време на противника си.

В края гърка заяви: "В крайна сметка ако искам да съм голям шампион трябва да се науча да вземам тези решения, които днес не успях".

В гръцката част от пресконференцията, Циципас отново спомена за топките и своето разочарование от тях, но в бълграската част, не спомена нищо конкретно.

Така Стефанос приключи със своето участие у нас и остави голяма част от феновете си дошли от Гърция разочаровани. А ето и какво каза Циципас чрез социалните мрежи:

https://www.instagram.com/p/Btoss7hA6x0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ozskfb5lwgsb

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бързата пресконференция на Циципас: "Взех грешни решения. Това ме провали" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook