Бащата на Медведев: Бяхме на път да подпишем спонсорски договор с рекетьори!

от в 06:19 на 27.12.2019
Калоян Пламенов

Бащата на руската тенис звезда Данил Медведев - Сергей, разкри, че преди пет години двамата с неговия син почти са се съгласили на нищожни условия от кандидат спонсори, които са искали да "поробят" сина му за години напред.

Тогава семейството е привършило парите и ситуацията пред тях е била доста тежка.

"Когато Данил вече беше на 18 години играеше квалификации за Кремлин Къп и успя да влезе в основната схема на турнира. Помня, че по това време вече живяхме във Франция и имахме финансови проблеми. Парите почти ни бяха привършили. Дойдоха едни кандидат спонсори, които ни предложиха ужасни условия. Бяхме на път да ги приемем, но добре, че не го сторихме. Тези хора щяха да поробят сина ми за години напред", коментира Сергей пред "Спорт Експрес".

"Ако бяхме сключили сделка с тях, тогава моят син трябваше да им дава 15% от всичките си приходи за години напред. Говоря не само за пари от наградните фондове, но и от реклами и всякакви други приходи. Първо трябваше да им върнем всички пари, които са инвестирали в него, а след това да им даваме въпросния процент от всичко. Условията им бяха просто ужасни и макар да бяхме в трудно положение решихме да не се занимаваме с тях". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бащата на Медведев: Бяхме на път да подпишем спонсорски договор с рекетьори! Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook