Попирин спаси четири мачпойнта и отстрани Черундоло от Serbia Open 2021

от в 00:12 на 21.04.2021
Диана Андреева

Франциско Черундоло пропиля не един или два, ами цели четири мачбола, за да отстъпи на Алексей Попирин в първия кръг на Serbia Open 2021. Квалификантът създаде сериозни затруднения на своя опонент, но напрежението оказа влияние върху представянето му и заличи възможността му да се класира напред в турнира. Малко повече от два часа и половина бяха нужни на австралиеца, за да може в крайна сметка да се наложи с 4:6 7:6(5) 7:6(6). 

Срещата безспорно бе много интересна - оспорвани разигравания и немалко обрати, представени от първокласен тенис, предоставиха възможност на феновете да се насладят на страхотна игра. Черундоло спечели първия сет, а хъсът, с който играеше в последвалите няколко гейма, бяха причината очакванията към него да бяха много големи.

Емоциите обаче се отразиха сериозно върху представянето на световния номер 115, който предаде втората част, пропиля два брейк аванса в решаващия сет, а в тайбрека се завърна от 2:5 и дори разполагаше с още една възможност да затвори мача, но отново се пропука, което впоследствие сложи край на участието му в турнира. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Попирин спаси четири мачпойнта и отстрани Черундоло от Serbia Open 2021 Диана Андреева
Теми:  
алексей попирин | белград | франсиско черундоло

Коментари





Следвайте ни в Facebook