Бекер: Каквото и да прави Новак, винаги получава множество критики

от в 09:47 на 22.01.2021
Мирела Николова

Една от най-обсъжданите теми в последните няколко дни са предложенията на Новак Джокович до директора на АТР Крейг Тайли за облекчаване на карантинния период на колегите му в Мелбърн. Това действие бе продиктувано от факта, че над 70 играчи са принудени да бъдат в пълна изолация поради опасения от коронавирус, което означава, че изобщо няма да могат да тренират в продължение на две седмици. Въпреки това исканията на Ноле предизвикаха поток от критики по негов адрес, включително и от Стан Вавринка и Ник Кириос.

Тенис легендата Борис Бекер обаче застана изцяло на страната на своя бивш подопечен, чиито действия според него са напълно оправдани.

„Точките, които той посочи, бяха абсолютно правилни и легитимни. Имам чувството, че каквото и да прави Ноле, винаги получава безброй много критики. В случая наистина несправедливо. Той имаше желание да се застъпи за играчите, просто искаше да създаде справедливи условия за всички, но беше остро критикуван дори от премиера на страната. Мисля, че е важно за Австралия и в частност Мелбърн тенисистите да идват тук. Това е добре за града и за икономиката. Страната и градът се възползват финансово от събития като Аустрелиън Оупън и затова трябва да се отнасяте към състезателите с повече уважение", каза германецът пред Eurosport.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бекер: Каквото и да прави Новак, винаги получава множество критики Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | борис бекер | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook