Беноа Пер с драконови мерки към себе си: Спира алкохола и късните излизания

от в 10:53 на 02.05.2022
Калоян Соколов

Ако кошмарът имаше образ, то 2022-ра вероятно щеше постоянно да преследва Беноа Пер в неговото съзнание. Екстравагантният състезател се намираше в серия от 10 поредни загуби и през миналата седмица напусна корта в Ещорил под освиркванията на зрителите, а самият той свали шортите си, за да покаже колко точно се вълнува от чуждото мнение.

Изглежда обаче французинът е взел необходимите мерки, с които отново да се завърне към най-добрите си изяви на корта и вчера се поздрави с успешно преодоляване на квалификациите в Мадрид, а е ето и каква се оказва тайната на неговия лек възход:

"Днес подкрепата от трибуните беше невероятна. Напълно забравих, че сме в Испания и имах усещането, че играя у дома. Опитвам да се върна към оптималната си форма. Прекарвам все повече време на корта, намалих късните излизания и пия значително по-малко. Двугодишната пандемия ме изтощи сериозно, така че се чувствам все едно тепърва се завръщам от някаква контузия и ми предстои известен период, докато отново си възвърна обичайното ниво" - сподели Пер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беноа Пер с драконови мерки към себе си: Спира алкохола и късните излизания Калоян Соколов
Теми:  
atp | mutua madrid open | беноа пер | интервюта | любопитно | мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook