Беретини е несигурен дали ще играе на US Open

от в 14:58 на 14.07.2020
Диана Андреева


Първата ракета на Италия - Матео Беретини е несигурен дали ще играе на US Open. Миналия месец организаторите на турнира получиха зелена светлина от губернатора на Ню Йорк - Андрю Куомо, за да проведат събитието, както е планирано - от 31 август до 13 септември.

Организаторите на US Open ще определят строги мерки за сигурност, тъй като целта им е да осигурят възможно най-безопасни условия за всеки, участващ в тазгодишното събитие.

Редица играчи се обявиха против тези строги хигиенни ограничения, включително сърбинът Новак Джокович, а полуфиналистът на US Open - Беретини, призна, че ще помисли внимателно, преди да вземе решение дали ще участва в събитието."Всъщност не съм само аз - ситуацията е сложна. Разбирам, че е трудно да намерим решение на всички проблеми за кратко време, но все още е твърде рано. Много играчи поискаха пояснения, които все още не са пристигнали.

Искам да имам повече сигурност, отколкото сега, за да бъда в състояние да направя своя избор. "

Беретини

Световният № 8 Беретини участва на само едно събитие преди сезонът да бъде спрян, тъй като достигна до втори кръг на Откритото първенство на Австралия, преди да се оттегли поради контузия.

 

Тенис форум / дискусия / коментари на живо

Оцени тази статия:
Беретини е несигурен дали ще играе на US Open Диана Андреева

Коментари

Следвайте ни в Facebook