Беретини е несигурен дали ще играе на US Open

от в 14:58 на 14.07.2020
Диана Андреева


Първата ракета на Италия - Матео Беретини е несигурен дали ще играе на US Open. Миналия месец организаторите на турнира получиха зелена светлина от губернатора на Ню Йорк - Андрю Куомо, за да проведат събитието, както е планирано - от 31 август до 13 септември.

Организаторите на US Open ще определят строги мерки за сигурност, тъй като целта им е да осигурят възможно най-безопасни условия за всеки, участващ в тазгодишното събитие.

Редица играчи се обявиха против тези строги хигиенни ограничения, включително сърбинът Новак Джокович, а полуфиналистът на US Open - Беретини, призна, че ще помисли внимателно, преди да вземе решение дали ще участва в събитието.



"Всъщност не съм само аз - ситуацията е сложна. Разбирам, че е трудно да намерим решение на всички проблеми за кратко време, но все още е твърде рано. Много играчи поискаха пояснения, които все още не са пристигнали.

Искам да имам повече сигурност, отколкото сега, за да бъда в състояние да направя своя избор. "

Беретини

Световният № 8 Беретини участва на само едно събитие преди сезонът да бъде спрян, тъй като достигна до втори кръг на Откритото първенство на Австралия, преди да се оттегли поради контузия.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини е несигурен дали ще играе на US Open Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook