Беретини и Щруф ще спорят за място на финала в Щутгарт

от в 14:55 на 14.06.2019
В
Матео Беретини и Ян-Ленард Щруф продължават с впечатляващите си изяви в Щутгарт, като днес двамата тенисисти отбелязаха поредната си победа в последователни сетове над класни съперници, а на полуфинал в Щутгарт те ще се изправят един срещу друг.

https://twitter.com/TennisTV/status/1139474907887259650

Беретини отстрани Денис Кудла след 6:3 6:3 за един час и дванадесет минути игра. Италианецът имаше преимущество както в резултата, така и по време на повечето разигравания. Матео бе изключително убедителен на сервис и ранен пробив прати откриващата част в неговата сметка, като в последвалия сет той реализира брейк при 2:2, който бе дублиран, преди да му се наложи да сервира за крайния успех в срещата, като по този начин той се поздрави с победата срещу коварен съперник на тревна настилка като Кудла.

https://twitter.com/doublefault28/status/1139478982808748032

Мачът между Щруф и Лука Пуй пък бе далеч по-интригуващ, но в крайна сметка германецът успя да запише първа победа над този съперник от четвъртия си опит. Днес той се наложи след крайното 6:4 6:4 за един час и девет минути тенис. Двамата не разкриваха шансове един на друг по време на подаванията си до 4:4, когато Пуй направи серия от непредизвикани грешки, а колебливостта на французина му костваше и първия брейк в мача. Скоро той бе и затвърден от Щруф, който истински ,,се развихри" на начален удар, отбелязвайки няколко директни точки от сервис и в крайна сметка затваряйки подаването си на нула.

Във втория сет немецът отново бе по-стабилният на корта, като при 2:2 той достигна до три поредни брейкбола, а впоследствие и до още един, но така и не съумя да пробие. В последвалия гейм на ретур Щруф отново пропусна възможност. Все пак, подобно на първата част, разковничето пак дойде при 4:4, когато представителят на домакините отново се добра до 0:40 и този път се възползва от третия си брейкбол след фрапираща грешка от страна на Пуй. Пробивът бе затвърден безпроблемно, като по този начин Щруф се класира сред последните четирима в Щутгарт.

https://twitter.com/doublefault28/status/1139501458582396929

Това ще бъде първа среща между Беретини и Щруф, които досега никога не са се изправяли един срещу друг.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини и Щруф ще спорят за място на финала в Щутгарт В

Коментари





Следвайте ни в Facebook