Беретини навакса сет пасив и "върза геврек" на Гарин, за да постигне успех в Мадрид!

от в 23:01 на 07.05.2021
Диана Андреева

Матео Беретини е последнят 1/2-финалист в Мадрид през този сезон! Италианецът се справи с Кристиан Гарин - 5:7 6:3 6:0, в последния мач от програмата през днешния ден и заслужено продължава към следващия етап от надпреварата. В спор за място на първи ATP Masters 1000 финал в своята кариера Матео ще се изправи срещу младия норвежец Каспър Рууд през утрешния ден. 

Мачът бе равностоен през първия сет. Двамата тенисисти лесно печелеха подаванията си, а срещата бе изцяло лишена от драма. И двамата тенисисти търсиха възможност да завършват разиграванията възможно най-бързо, а топкага летеше по корта с впечатляващо висока скорост. Сервирайки за да вкара частта в решителен тайбрек, Беретини се разконцентрира, като серия от непредизвикани грешки бяха причината той да отстъпи с 5:7. 

След почивката Гарин започна да играе на много високо ниво. Чилиецът беше разнообразен, придвижваше се по перфектен начин по корта, което в комбинация със стабилен начален удар му позволи да си осигури брейк аванс за 3:1. Макар че изходът на срещата изглеждаше ясен, рязък спад в играта на Кристиан коренно промени развоя на сета, както и на мача - Беретини не отстъпи нито гейм повече и в крайна сметка, спечелвайки 11 последно гейма, Матео се поздрави с успех. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини навакса сет пасив и "върза геврек" на Гарин, за да постигне успех в Мадрид! Диана Андреева
Теми:  
беретини | кристиан гарин | мадрид | матео беретини | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook