Беретини с комфортен старт срещу Кория; Травалия се наложи изненадващо над Чорич

от в 17:00 на 16.09.2020
Диана Андреева


Матео Беретини не срещна почти никакви затруднения и се справи в последователни сетове с представителя на Аржентина - Федерико Кория. Мачът завърши със 7:5 6:1, като по този начин италианецът си осигури мач в третия кръг на надпреварата, където очаква сънародника си Стефанос Травалия.

Беретини беше доста убедителен на корта,  той се представи добре както на начален удар, така и на ретур, благодарение на което нямаше проблеми да отстрани 28-годишния си опонент.

https://twitter.com/atptour/status/1306179221480325120?s=19

Кория от своя страна се възползваше от всяка възможност, която имаше, но силите му не достигнаха да спечели първата част, а впоследствие и предаде целия двубой. Все пак това беше добро представяне за световния номер 104, който показва добра игра от възобновяването на тенис сезона насам.

Следващият опонент на Беретини - Стефанос Травалия, се справи с младия хърватин Борна Чорич в друга среща от деня. Двубоят им продължи повече от 2 часа, като италианецът успя да зарадва местните фенове след като се наложи със 7:6(2) 7:5.

Беретини

Това е втора двусетова победа на Травалия от началото на надпреварата до сега, като в първи кръг той се справи с друг представител на топ 30, а именно младия Тейлър Фриц. В днешната си среща италианецът сервираше много добре, като направи общо девет аса и реализира 4 от 5-те си възмонжости за пробив, с което не отсътпи на опонента си нито един сет и си осигури поне още един мач на родна земя.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини с комфортен старт срещу Кория; Травалия се наложи изненадващо над Чорич Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook