Беретини ще се включи в Thiem’s 7 

от в 18:00 на 07.06.2020
Диана Андреева

Матео Беретини ще се присъедини към състава на Thiem’s 7 - демонстративен турнир, организиран от Доминик Тийм. Надпреварата ще се проведе между 7 и 11 юли в Кицбюел, Австрия.


24-годишният италианец, който в момента е № 8 в световната ранглиста, ще бъде третият топ 10 играч, който участва в Thiem’s 7, тъй като представителят на домакините Доминик Тийм и французинът Гаел Монфилс също ще бъдат част от събитието.


Андрей Рубльов, Карен Хачанов, Борна Чорич и втората ракета на Австрия - Денис Новак, също ще излязат на корта, за да вземат участие в надпреварата.


https://twitter.com/ZahrerLukas/status/1268867852985122821?s=19


В турнирът ще участват общо осем тенисисти, като всеки ще изиграе поне по три мача, а наградния фонд на надпреварата е 330 000 евро.


„Ще бъде много специално да се върна в Кицбюел за първи път след дебютната си победа у дома миналата година. Вече имаме доста атрактивни учасници, които биха привлекли внимание.


Беретини


Много се радвам, че ще мога да видя отново момчетата. Беше невероятно, че съумяхме да организираме такова събитие за сравнително кратко време “, заяви Тийм в прессъобщение в петък.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини ще се включи в Thiem’s 7  Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook